Głodni Wiedzy

Informacje o Polsce. Wybierz tematy, o których chcesz dowiedzieć się więcej

Dlaczego szef kuchni Philip Echest nigdy nie otworzy swojego balkonu 19 maja?

Właściciel nagrodzonej gwiazdką Michelin restauracji w Bordeaux – Le Quatrième Mur – szef kuchni Philippe Echepist postanowił nie otwierać ponownie swojego balkonu dla publiczności w środę, na co pozwalał pierwszy etap demontażu. Wyjaśnił się w jordańskich dinarach w tę niedzielę 16 maja.

„Jeśli ludzie będą chcieli usiąść, mój balkon się otworzy, ale bez obsługi. Lepiej Poczekaj do 9 czerwca Wyjaśnił gazecie „Journal du Dimanche”, że żałuje nieścisłości między zapowiedziami telewizji rządu a wydaniem oficjalnego dekretu.

„Zawsze jest nieoczekiwany akapit”.

„Zawsze jest dodatkowy akapit, nie określony”, wyjaśnia osoba, która powiedziała, że ​​jest „bardzo ostrożna”. Najwyższy juror Szefa Kuchni dodał: „Czy możesz sobie wyobrazić ponowne otwarcie dużej maszyny, zwrócenie karty, oddanie całego personelu, ale w końcu musisz wszystko anulować i wyrzucić towar, ponieważ pada?” Nie ma mowy”.

A jeśli „50% skala nałożona na trybunach nic dla niego nie znaczy”, to potwierdza, że ​​odległość między poszczególnymi stołami wynosi 1,50 metra, to jest wyraźniejsza. chociaż, Philip ecchibist Z zadowoleniem przyjmuje ponowne otwarcie barów i restauracji i uważa, że ​​„otworzylibyśmy ich drzwi wcześniej, gdybyśmy od początku podjęli bardziej restrykcyjne środki”.

Zapytany o wydanie pozwolenia zdrowotnego odpowiedział, że nie będzie zszokowany: „Słyszałem o zamachach na naszą wolność. […] Wszyscy mamy laptopa, który wie, gdzie jesteśmy i co robimy, więc… ”Ale dla niego rozwiązaniem są przede wszystkim szczepienia w nadziei„ ponownego życia w społeczności ”. Tymczasem szef kuchni nadal sprzedaje produkty na wynos Zamówienia.

READ  Sprawdź jego ogniste oświadczenie!