Głodni Wiedzy

Informacje o Polsce. Wybierz tematy, o których chcesz dowiedzieć się więcej

Polska: na którym kanale oglądać mecz, składy i najnowsze wiadomości z meczu

Polska Roberta Lewandowskiego rozpocznie kampanię w fazie grupowej Mistrzostw Świata 2022 przeciwko Meksykowi. Dowiedz się wszystkiego, co musisz wiedzieć o meczu Kataru na Mistrzostwach Świata.

W tym celu Meksyk wprowadza doświadczoną drużynę i kilka mocarstw ofensywnych Mistrzostwa Świata 2022. Meksykanie są na prądzie przemiennym zdolnym zarówno do lepszego, jak i gorszego. Kilka dni przed spotkaniem kraj Ameryki Środkowej nieznacznie przegrał ze Szwecją, mimo że był bardzo dominujący (1-2). Niezbyt dobra wróżba na przyszłość.

Polska prezentuje się z większą pewnością na papierze. Aby się zakwalifikować, naród europejski Robert Lewandowski Był zmuszony pozbyć się Szwecji po dużym spotkaniu drużynowym (2-0). W połowie tygodnia Polacy wygrali mecz eliminacyjny z Chile i wyglądają na dobrze przygotowanych do starcia z obroną przeciwnika.

Miasto: Dauha
stadion : Boisko 974
godzina : 17:00 UTC +2 (czasu francuskiego) / 15:00 GMT / 16:00 UTC +1 (BST) / 12:00 EST / 10:00 PST

seria : beIN Sport 1
czas emisji: 17:00

seria : RTBF
czas emisji: 17:00

seria : BBCOne
czas emisji: 16:00

seria : SSR SSR
czas emisji: 17:00

Meksyk : 1 zwycięstwo
Rysować : 1 rysunek
Polska : 0 wygrana

Aktualny model:

Meksyk: DVDVD
Polska: NDDVV

Informacje o Meksyku i jego rannych

W grupie Meksyku jest tylko jedna wątpliwość z powodu kontuzji pachwiny Raula Jimeneza przed zawodami. Jesus Corona też musiał przegrać.

Od jedenastego: Ochoa – Alvarez, Araujo, Moreno, Gallardo – Carlos Rodriguez, Herrera, Guardado – Vega, Martin, Lozano

Informacje o Polsce i rannych

Przed rozpoczęciem turnieju Polska przegrała z Fiorentiną przez kontuzję Bartomija Drojowskiego. To podszewka celów. Soczewką RC zranił się też Adam Posca.

Od jedenastego: Szczęsny – Bednarek, Glik, Kiwior – Frankowski, Żurkowski, Krychowiak, Zieliński, Zalewski – Milik, Lewandowski

Dla nas Polska wygra dzięki dwóm bardzo utalentowanym ludziom: Robert Lewandowski i Piotr Zełenski. Alexis Vega obniży wynik bezskutecznie. Decydujący sukces Polaków.

90 minut Ujawnia pierwszy film dokumentalny „Osoul”. Oto historia małego chłopca o imieniu Bron Karima Benzemy, marząc o zostaniu zawodowym piłkarzem. Dzieciak, który dzięki ciężkiej pracy i determinacji zdobył Złotą Piłkę 2022. Spojrzenie wstecz na początki tego zjawiska.

READ  LOSC: Miejsce De Galtiera rozgrywa się pomiędzy byłym graczem Nantes i Niceنيس