W najbliższy czwartek, 4 maja, widzowie M6 mogli zapoznać się z nowym numerem Kuchenny koszmar. Tym razem Philippe Echebest przyszedł z pomocą Cindy, Tony’emu i Christopherowi, dwóm braciom i siostrze na czele restauracji w Villefranche-de-Laurages. Co stało się z obiektem od czasu kręcenia? Telerozrywka dać ci odpowiedź.
szalał w kuchni! W ten czwartek, 4 maja, M6 miało premierę nowego numeru Kuchenny koszmar w Villefranche-de-Lauragais, niedaleko Tuluzy, w Haute-Garonne. Filip Echebest Pomogli dwaj bracia i siostra : Cindy (która zajmuje się działem administracyjnym), Tony (szef kuchni) i Christopher (kelner). ZdecydowanyWykorzystali wszystkie swoje oszczędności, aby spełnić marzenie Tony’ego, odkąd zaczął gotować: posiadać restaurację. Więc trzech z nich kupiło instytucję, w której był stałym bywalcem. W szczególności oferują formuły „wszystko, co możesz zjeść”, od przystawek po deser, co bardzo zaskoczyło jurora. najlepszy szef kuchni. I nie bez powodu, gdy Christopher wymieniał skład menu, zorientował się, że restaurator podaje mięso, przegrzebki, a nawet foie gras do smaku… pod karą 10 euro dla klientów, którzy nie dokończą swoich talerzy!
Kuchenny koszmar (M6) Napięcia i brak komunikacji między dwoma braćmi
Kontynuacja pod tą reklamą
Problem z rodzeństwem? Są na skraju bankructwa, dlatego na pomoc zostaje wezwany Philippe Echebest. W obserwacji dyżurnej osoba ta może wskazać inne problemy. Tony zauważalnie zmienił niektóre ze swoich nawyków, podczas gdy Szef był obecny Jak sprzątanie kuchni. Potwierdza, że szef kuchni restauracji jest akceptowalny. „Spodziewałem się, że nie będzie to oferta. Byliśmy tam, aby zrozumieć nasze trudności i znaleźć rozwiązanie”. Zaufaj mi Telerozrywka. Relacja trzech reżyserów również opierała się na wielu niewypowiedzianych rzeczach, które serial pozwolił im obejść. „Wcześniej komunikowaliśmy się mniej, bo każdy z nas był po swojej stronie. Jesteśmy też bardziej zjednoczeni”. Krzysztof zdradza. W rzeczywistości szef kuchni całkowicie zmienił sposób funkcjonowania restauracji, zastępując bufety tradycyjną obsługą. Pracuj wygodniej, aby zamienić dwóch braci.
Kuchenny koszmar W Villefranche de Laurages: Gdzie są dziś Cindy, Tony i Christopher?
Kontynuacja pod tą reklamą
zawołaj go TelerozrywkaChristopher i Tony mówią nam, że show „zwrócony” kontynuować swoją działalność. Oprócz preferowania domowych produktów, Podjęli pewne inicjatywy, takie jak zorganizowane wypłaty klientów. „Pracujemy bardziej nad komunikacją, aby ludzie odkryli naszą organizację” wyjaśnia szef kuchni. Obroty niestety spadły od śmierci Philippe’a Etchebest, ale bracia nie zawiedli tego wszystkiego, zwłaszcza że marże na niektóre dania wzrosły z 60 do 65%, podczas gdy do tej pory wynosiły około 50%. Z niecierpliwością czekają na pojawienie się w telewizji, by odwrócić ten trend i zwiększyć frekwencję w restauracji. I tylko tego im życzymy!
„Dumny fanatyk sieci. Subtelnie czarujący twitter geek. Czytelnik. Internetowy pionier. Miłośnik muzyki.”
More Stories
W Cannes można zobaczyć film biograficzny o Władimirze Putinie, wyprodukowany w całości przez sztuczną inteligencję
Polski thriller Netflixa to wielka niespodzianka jesieni (wspina się na pierwszą dwójkę)
Gerard Depardieu zostaje oskarżony o napaść na tle seksualnym, a jego prawnik mówi: „Przypuszcza się…”